Logo

Lammekølle med osteskorpe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg lammekølle med ben
2 fed hvidløg
salt + peber
100 g blåskimmelost
1 dl cremefraiche
1 ½ dl vand
1 dl hvidvin
200 g løg
200 g frisk spinat

Lammekølle spækkes med hvidløg, stik med en spids kniv lommer ind langs ben og i fedtkanten og fyld dem med hvidløgssplinter. Lammekøllen gnides med salt og peber og lægges i en lille bradepande.

Brunes i ovnene ca. 15 min ved 225ºC. Køllen tages ud og varmen dæmpes til 160ºC.

Blåskimmelost og cremefraiche røres sammen og smøres på køllens over og underside Vand og hvidvin kommes i bradepanden sammen med løg skåret i både.

Køllen steger videre i 1 ¼ - 1 ½ time afhængig af hvor rosa man ønsker den.

Køllen pakkes i folie og hviler 10 min. inden den skæres i skiver.

Stegesky og løg hældes i en gryde og skummes for fedt. Spinaten skylles, og drypper af og hakkes groft. Spinaten kommes i skyen, varmes igennem og saucen smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 714 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her