Logo

Korsikansk kanin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kanin
1 flaske hvidvin
4 fed hvidløg
½ l piskefløde
frisk basilikum
frisk timian
feta
sorte oliven
salt og peber

Kaninen deles i lår, bov og ryg. Ryggen skæres i mindre stykker på tværs og lårene kan deles i 2, hvis det er en stor krabat.
Kaninstykkerne steges i olivenolie til de er gyldne. Hvidvin hældes ved og der kan evt. spædes med lidt hjemmelavet hønsebouillon eller grønsagsbouillon til kaninen er dækket ca 75%.
Det hele simrer i ¾ time, fløde kommes ved og det simrer videre til kaninen er mør.
Retten kan med stor fordel laves dagen før – dels er det nemt og dels trækker kaninen smag fra saucen
Pyntes med feta og oliven og friske krydderurter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her