Logo

Kastaniekonfekt - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g kastanier 
½ stang vanilje
1 stykke kanel
60 g mørk chokolade 
½ dl hvedekim
20 g kokosmel
 
Skær et kryds i kastanierne.
Dæk dem med vand i en gryde og kog dem møre med vanilje og kanel.
Koges i ca. 20 minutter og tages op.
Skaller og brune hinder fjernes.
Kastanierne rives fint.
Hvedekim og fintrevet chokolade blandes i kastaniemassen.
Massen trilles til små kugler der rulles i kokosmelet.
Hvis massen er for tør, kan der tilsættes lidt vand eller sherry.
Kuglerne stilles koldt.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her