Logo

Karry-torsk i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 torsk
1 stort løg
1 tsk karry
1 stk fint salt
½-¾ l kogende vand
50 g margarine
 
Flæk en torsk, tag benene ud, læg de to fileter med skindet nedad på en
bradepande.
Smør fisken med karry, der er rørt ud i vand.
Læg margarineklatter på fisken, drys salt på og ovenpå fordeles løgringe.
Sæt fisken i en god varm ovn.
Efter ca. ¾ times forløb hældes det kogende vand over fisken som nu
steger videre i ½-¾ time.
Den må gerne dryppes et par gange.
Server fisken i bradepanden.
Det er ikke nødvendigt at jævne saucen.
Giv pillekartofler til.
Til sommer kan de erstatte løgene med persille.
Det er en meget nem ret, som kan gøres klar om formiddagen og opvasken er hurtigt overstået.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.093 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her