Til Ratatouillen kan man anvende alle slags grønsager dog er hvidløg, tomater og laurbær det der giver den gode smag.
til 2 personer.
2 stk kalvelever
hvedemel (kan undlades)
2 fintsnittede skalotteløg
1 lille snittet aubergine
1 gul eller rød snittet peberfrugt
3 tomater skåret i tern
2 fed snittet hvidløg
2 stk laurbær
frisk basilikum
salt og peber
Ratatouille: Varm lidt olivenolie i en sauterpande og sauter løg indtil de bliver gyldne. Tilsæt courgetter, aubergine, peberfrugt, tomater, hvidløg og laurbær. Rist det sammen og tilsæt en kop vand. Lad det simre 15 minutter. Smag til med snittet basilikum, salt og peber.
Vend kalveleveren i hvedemel (kan undlades). Varm lidt olivenolie på en pande og rist kødet 4 - 5 minutter. Krydr med salt og peber. Server til den gode Ratatouille med et godt brød til.
---