Logo

Kalkun i tunsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g kalkunbryst
1-2 fed hvidløg
salt
peber
1 spsk olivenolie
1 dl vand
timian
1 ds tun naturel
75 g mayonnaise
½ dl kalkunsky
salt
peber
2 tomater

Stik nogle små lommer i kalkunbrystet og spæk det med små stykker hvidløg. Gnid kødet med salt og peber og brun det i en gryde i olien. Dæmp varmen og hæld vand ved.
Tilsæt timian og lad kalkunen småsnurre 25.30 min., afhængig af brystets tykkelse, det skal kun lige være gennemstegt. Pak kødet i alufolie og lad det køle af. Si suppen og gem ca. ½ dl
Hæld væden fra tunen. Rør mayonnaise og tun ensartet med håndmixer og tilsæt suppe, til konsistensen er let flydende.
Smag til med salt og peber.
Skær kalkunbrystet i tynde skiver og læg dem tæt taglagt på et fad. Hæld saucen over og pynt med små tomatsnitter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 600 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her