700 g kalkunbryst
1-2 fed hvidløg
salt
peber
1 spsk olivenolie
1 dl vand
timian
1 ds tun naturel
75 g mayonnaise
½ dl kalkunsky
salt
peber
2 tomater
Stik nogle små lommer i kalkunbrystet og spæk det med små stykker hvidløg. Gnid kødet med salt og peber og brun det i en gryde i olien. Dæmp varmen og hæld vand ved.
Tilsæt timian og lad kalkunen småsnurre 25.30 min., afhængig af brystets tykkelse, det skal kun lige være gennemstegt. Pak kødet i alufolie og lad det køle af. Si suppen og gem ca. ½ dl
Hæld væden fra tunen. Rør mayonnaise og tun ensartet med håndmixer og tilsæt suppe, til konsistensen er let flydende.
Smag til med salt og peber.
Skær kalkunbrystet i tynde skiver og læg dem tæt taglagt på et fad. Hæld saucen over og pynt med små tomatsnitter.