1 dl mælk
50 g gær
300 g hvedemel
75 g margarine
50 g sukker
½ tsk salt
1 æg
½ tsk kardemomme
Fyld:
50 g marcipan
50 g margarine
50 g sukker
Pynt: Æg, mandelflager
Mælken lunes (37ºC.) Opløs gæren heri.
De øvrige ingredienser tilsættes. Æltes til en glat dej.
Hviler tildækket 15 min. Fyldet røres sammen.
Rul nu dejen til en plade, 30x50 cm.
Del den på langs i 3 stk Del fyldet i 3 portioner.
Rul det til pølser på længde med dejstrimlerne.
Fordel det herpå. Rul dej om fyldet. (Fugt med lidt vand i samlingerne).
Dejpølserne med fyld udrulles nu til ca. 85 cm, flettes og formes til en krans.
Kransen sættes på en smurt bageplade.
Efterhæver tildækket 30-40 min.
Pensles med æg og drysses med mandelflager.
Bagetid: 13-15 min. ved 220ºC midt i ovnen.