Logo

Græskargratin 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g græskar
2 porrer
2 spsk smør
2 dl hytteost
½ dl tomatketchup
1 dl cremefraiche
2 dl reven ost
 
Skræl græskaren og skær den i skiver og læg den i et smurt ovnfast fad. Skær porren i strimler og lad den simre i smørret nogle minutter.
Læg den oven på græskaret. Pisk hytteost, cremefraiche, ost og salt sammen.
Hæld saucen over og stil det i en 225ºC varm ovn i ca. 15 minutter. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 552 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her