Logo

Burger med æg og røget makrel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(6 personer)
6 burgerboller med grahamsmel,
100 g mayonnaise,
1 tsk ravigottesennep,
1 tsk fransk dijonsennep,
salt og friskkværnet sort peber,
3 hårdkogte æg,
300 g røget makrel uden skind og ben,
1 bdt brøndkarse.

Flæk bollerne.
Rør rnayonnaisen med sennep og smag til med salt og peber.
Smør skærefladerne med mayonnaisen.
Bred brøndkarse ud på underbollen.
Læg æggeskiver på og over dem makrellen delt i passende stykker.
Læg overbollen på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.580 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her