Logo

Kryddermayonnaise 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æggeblommer
1 spsk fint salt
1 spsk eddike
½ l olie
1 tsk HP sauce
1 tsk Worcestershire sauce
1 tsk stærk dijonsennep
1 tsk flydende Maggi krydderi
1 tsk citronsaft
salt, peber
2 spsk cremefraiche 18%
 
Rør blommerne hvide og tykke med saltet og tilsæt eddiken.
Hæld olie i lidt ad gangen, ellers skiller den.
(hvis uheldet er ude kom da lidt koldt vand i).
Rør HP sauce, Worcestershire sauce, sennep, Maggi krydderi og citronsaft i mayonnaisen og smag til med salt og peber.
Vend til sidst creme fraichen i  mayonnaisen.

Ida Davidsen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.940 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her